welkom over mij ayurveda & MEE tarieven contact
Praktijk Cindy Callaars Ayurveda & MEE-therapie

Hallo, ik ben Cindy 38 jaar en in mei 2015 gestart met mijn eigen praktijk! Al 15 jaar ben ik enorm gefascineerd door voeding en gezondheid. Mede door het feit dat ik zelf ernstige gezondheidsproblemen had en die middels juiste voeding gecombineerd met een aanpassing van mijn leefstijl helemaal onder controle heb gekregen.

 

In 2011 heb ik mijn diploma tot voedingsdeskundige behaald en  februari 2015 heb ik de hbo-opleiding tot Ayurvedic  Practitioner┬« succesvol afgesloten. In november 2016 heb ik daaraan ook nog mijn hbo-bachelor mogen toevoegen en heb ik ook de cursussen medische basiskennis en psycho-sociale basiskennis succesvol afgerond. Door mijn brede kennis opgedaan in theorie en praktijk, waaronder mijn afstudeerstage in India, maar ook het feit dat ik zelf ervaring heb met het ondergaan van ayurvedsiche behandelingen bij gezondheidsproblemen, kan ik u goed  begeleiden. Om te voldoen aan de hoge eisen die de zorgverzekeraars stellen, volg ik elk jaar een uitgebreid nascholingstraject.

 

Ik weet als geen ander dat het in deze tijd vol verplichtingen en de nadruk op moeten, voor sommigen heel lastig is om te ONT-moeten. Om tijd aan jezelf te besteden. Jezelf op te laden, balans te (her)vinden en goed voor jezelf te zorgen. Graag gun ik jou dat moment voor jezelf, een echte investering in jezelf. Want zoals het gezegde luidt; als je het zelf niet hebt, kun je het ook niet geven.

 

Samen met jou bekijk ik wat er aandacht verdient. Wellicht zijn er lichamelijke klachten of is er geestelijk meer balans nodig. Of voel je je goed, maar heb je meer behoefte aan een stuk begeleiding en coaching op weg naar een gezonde(re) leefstijl. Het kan allemaal!

Over mij Door je te ontdoen van al je 'moeten', ontmoet je jezelf.